Newshttp://www.duynie.be/rss/newsNewsbe_NL2019-06-26<![CDATA[Perspulp voorverkoop gestart!]]>http://www.duynie.be/be/nieuws/perspulp-voorverkoop-gestart/1742

Op maandag 6 mei is de voorverkoop van perspulp gestart. Verzeker jezelf van een volume perspulp. Bekijk ook de mogelijkheden op het gebied van voerabonnementen.

]]>
2019-05-06
<![CDATA[Duynie BVBA naar Agriflanders in Gent]]>http://www.duynie.be/be/nieuws/duynie-bvba-naar-agriflanders-in-gent/1593

Tijdens de komende (11e) editie van Agriflanders op 10, 11, 12 en 13 januari 2019 is Duynie BVBA aanwezig met een stand.

]]>
2018-12-19
<![CDATA[Voorkoop Perspulp campagne Dinteloord van start!]]>http://www.duynie.be/be/nieuws/voorkoop-perspulp-campagne-dinteloord-van-start/1307

Vandaag start de voorkoop van Perspulp Dinteloord. De campagne zelf zal half september 2018 starten en duurt tot medio januari 2019.

]]>
2018-04-30
<![CDATA[Varkensbedrijf Snelvri winnaar Agrafiek 2017]]>http://www.duynie.be/be/nieuws/varkensbedrijf-snelvri-winnaar-agrafiek-2017/1160

Op dinsdag 5 december heeft Jean Pierre Pollyn een Duynie prijs aan de winnaar van de Agrafiek 2017 uitgereikt. Agrafiek levert met haar awards een positieve bijdrage aan het imago van de agrarische sector. De - al weer 16e editie van de Belgische Agrafiek awards - heeft plaatsgevonden in de imposante Brussel Expo hallen tijdens de Agribex landbouwbeurs.

De awards zijn uitgereikt in drie categorieën te weten: categorie varkens-, melkvee- en loonwerkbedrijf. Nieuw bij deze Agrafiek awards was bovendien de ‘Prijs van de verbreding’, een prijs die bedoeld is om diversificatie in de landbouwproductie te stimuleren.

]]>
2017-12-14
<![CDATA[Libramont 2017 - “La fête Nationale” zeer succesvol]]>http://www.duynie.be/be/nieuws/libramont-2017---la-fte-nationale-zeer-succesvol/1028

Naar jaarlijkse gewoonte was Duynie dit jaar opnieuw aanwezig op de landbouwbeurs van Libramont.

Een ware verbroedering  tussen Wallonië en Vlaanderen in een zon overgoten sfeer, enthousiasme en leergierigheid.

]]>
2017-08-07
<![CDATA[Duynie Bvba op Libramont 2017]]>http://www.duynie.be/be/nieuws/duynie-bvba-op-libramont-2017/997

Duynie Bvba is dit jaar opnieuw aanwezig op de Beurs van Libramont. Deze beurs wordt van 28 tot en met 31 juli gehouden. U vindt ons terug op standplaats 99-02, de openingstijden zijn dagelijks van 9.00 uur tot 18.30uur.


Deze innovaties toont Duynie Bvba dit jaar op de beurs:

Slurven


Duynie levert co-producten zoals Draf, Proficorn,  Corngold, Perspulp, Maïs, en Aardappelpersvezels in slurf. Voordelen van uitleveren via slurf, zijn extra opslagmogelijkheden, arbeidsbesparing, perfecte conservering en fermentatie van het product, ook geen lekwater. Steeds meer veehouders kiezen voor deze opslagmethode. Bekijk hier alvast de film.


Voermengsysteem Luc Marlier

De firma’ Manoë en Duynie werken hiervoor samen.  Wij ontwikkelen mengsels op het bedrijf met behulp van een mengwagen die een inhoud heeft van 45 m³.  In deze mengsels combineren we zowel droge als vochtige bijproducten, hierdoor ontstaat er een smakelijk voer met een zeer goede opname.  En dit om uw productiekosten te verlagen en uw productiviteit te verhogen. 

Silo concept

Om vloeibaar voeren met aardappelstoomschillen te stimuleren introduceren wij een speciaal silo concept! Wij realiseren ons dat de aanschaf van een silo een behoorlijke investering is voor de veehouder.

Via het Duynie silo concept willen wij veehouders hierin tegemoet komen. Voor verdere informatie staat wij steeds ter uwe beschikking.

Rudi Smets: 0495 50 07 87
Carl Deleersnyder: 0473 50 11 63
Jean Pierre Pollyn: 0475 83 32 54
Kantoor Veurne: 058 68 05 40

Duynie BVBA
Duynie is gespecialiseerd in hoogwaardige vochtrijke diervoeding die afkomstig is uit de levensmiddelen en bio ethanol industrie. Samen met onze Product Managers kunt u bekijken welk rantsoen het beste bij uw bedrijf past. Onze mensen hebben de nodige kennis in huis over de optimalisering van rantsoenen, voersystemen, opslag van vochtrijke diervoeders en kunnen u meer vertellen over alle innovaties.

Wij verwelkomen u graag op de komende Beurs van Libramont stand 99-02.

]]>
2017-07-10
<![CDATA[10e editie Journées de l’herbe dans l’Avesnois]]>http://www.duynie.be/be/nieuws/10e-editie-journes-de-lherbe-dans-lavesnois/965

Op 8 en 9 juni wordt de “Journées de l’herbe” georganiseerd. Deze vindt plaats in Avesnes sur helpe (59). De openingstijden zijn dagelijks van 9.00-18.00 uur. Meer informatie is te lezen in de folder.

Duynie is gespecialiseerd in hoogwaardige vochtrijke diervoeding die afkomstig is uit de levensmiddelen en bio ethanol industrie. Samen met onze Product Manager kunt u bekijken welk rantsoen het beste bij uw bedrijf past. Onze mensen hebben specialistische kennis in huis over de optimalisering van rantsoenen, voersystemen en opslag van vochtrijke diervoeders.

Wij verwelkomen u graag op de komende  “Journées de l’herbe”.

]]>
2017-06-01
<![CDATA[Voorkoop Perspulp van start!]]>http://www.duynie.be/be/nieuws/voorkoop-perspulp-van-start/649

Langs deze weg informeren wij u vandaag de voorkoop voor Perspulpcampagne  2017-2018 van start gaat! De campagne zal starten half september tot half januari.

Perspulp is een smakelijk, energierijk en constant product welke vrijkomt tijdens de verwerking van suikerbieten. Naast een positieve invloed op de droge stof opname wordt de melkproductie en melkeiwit positief gestimuleerd. Perspulp is laag in fosfor en heeft een zeer goede fosfor - VEM verhouding. Het product past zeer goed in rantsoenen voor melkvee en vleesvee.

De basisprijs van Perspulp is voor deze campagne vastgesteld op € 1,35 / % DS. Dit betreft de brutoprijs exclusief kortingen en/of eventuele toeslagen

Deze prijs geldt tot vrijdag 19 mei 12 uur.

Op de speciale Perspulp pagina vindt u alle informatie met betrekking tot de Perspulp campagne.

 

]]>
2017-05-01
<![CDATA[Agriflanders 2017.]]>http://www.duynie.be/be/nieuws/agriflanders-2017/808

Van 12 t/m 15 januari 2017 nam Duynie bvba deel aan Agriflanders, de beurs voor de intensieve veehouderij te Gent die weer meer dan 70.000 bezoekers trok. Ondanks het koude winterweer heerste er een warme en gezellige sfeer op de beursvloer.

Vooral de donderdag maar ook nog de vrijdag waren echte specialistendagen, de weekenddagen zijn klassiek meer familiedagen maar daarom niet minder belangrijk. De “rondwandelende petjes en ballonnen” of een aandachtige dochter of zoon garanderen onze toekomst.

Naast het verwelkomen van vele Duynie-klanten informeerden we de geïnteresseerde veehouders en varkenshouders over onze producten gekoppeld aan de voordelen en mogelijkheden ervan in het rantsoen. Meer en meer kruipt de veehouder zelf in de huid van zelfmenger door gebruik te maken van enkelvoudige grondstoffen, zowel droge, vochtige als vloeibare.

Onze diervoeders hebben een constante voederwaarde, sturen het rantsoen en verlagen de voederkostprijs. In functie van de ruwvoedervoorraad en de mogelijkheden op het bedrijf adviseren we elke klant aan de hand van een menu à la carte.

De getoonde filmpjes over het afspuiten van een kuil met stoomschillen en het inslurven trokken de gewenste aandacht. Ook de nieuwe productfolder kende veel bijval.

Opvallend gegeven: ondanks het moeilijke perspulpseizoen ontmoetten we enkel maar tevreden perspulpklanten. We zijn er zeker van dat we deze groep enkel nog maar groter kunnen maken.
 
Kortom, Agriflanders zien we als onze springplank om met vol vertrouwen de uitdagingen van 2017 aan te gaan.

Het Duynie bvba team.
 

 

]]>
2017-01-30
<![CDATA[Duynie België aanwezig op Agriflanders 2017]]>http://www.duynie.be/be/nieuws/duynie-belgi-aanwezig-op-agriflanders-2017/782

Duynie België aanwezig op Agriflanders 2017, de grootste Vlaamse land- en tuinbouwbeurs.

AgriFlanders, de grootste agrarische beurs in Vlaanderen, is zowel voor de exposanten als zijn bezoekers een vaste waarde. De 10de editie van Agriflanders zal plaatsvinden van donderdag 12 tot zondag 15 januari 2017 van 10u00 tot 19u00 in het Flanders Expo, Gent.

Het team van Duynie België verwelkomt u graag op onze stand. U kan ons vinden in de centrale hal, standnummer 1765.

Tot dan! Team Duynie

]]>
2016-12-22