Op zoek naar het juiste product voor uw varkens? Ga dan naar onze productselector. Daar vindt u altijd het beste diervoer voor uw dieren. Vloeibaar, steekvast of droog. Eiwitrijk of energierijk.

Direct naar de productselector voor varkens

Varkens

Varkensbedrijven worden steeds groter. Schaalvergroting brengt nieuwe vraagstukken met zich mee. Duynie denkt mee hoe de sector het best geholpen kan worden. Wij dragen bij aan een duurzame en gezonde varkenssector. Door nieuwe producten te ontwikkelen of door nieuwe opslagconcepten te introduceren. Ons grote doel: nog beter renderende varkenshouderijen.

Voer met verstand

Onze klanten kunnen van ons op aan. We streven ernaar onze producten het hele jaar te leveren. Onze producten hebben bestaansrecht: ze zijn duurzaam en jaren te bewaren.

Slimme oplossingen

Duynie gaat verder dan alleen het leveren van voer. Door onze jarenlange ervaring in de varkenssector weten wij wat er speelt. Onze medewerkers staan met de laarzen in de modder. Zij denken mee over oplossingen en zijn daardoor de ideale gesprekspartner voor de varkensboer. Ze geven u advies over de juiste producten voor uw varkens en manieren van opslag. De markt vraagt ons direct te reageren en dat doen we dan ook. Zo bouwen we een langetermijnrelatie met onze klanten op.