Vleesvee

Op zoek naar het juiste product voor uw vleesvee? Ga dan naar onze productselector. Daar vindt u altijd het beste voer voor uw dieren. Vloeibaar, steekvast of droog. Eiwitrijk of energierijk.

Direct naar de productselector voor vleesvee

Vleesvee

De veehouderijen van de toekomst groeien hard; zij hebben groeiende behoefte aan ruwvoer en bijproducten. Dat vraagt om slimme oplossingen; dat vraagt om Duynie. Onze hoogwaardige, energie- en eiwitrijke producten zorgen ervoor dat uw kalveren en vleesvee binnen de gewenste tijd aan een bepaalde kwaliteit voldoen. Wij denken mee hoe de sector het best geholpen kan worden. Door nieuwe producten te ontwikkelen of door nieuwe opslagconcepten te introduceren. Ons grote doel: nog beter renderende veehouderijen.

Voer met verstand

Onze klanten kunnen van ons op aan. We streven ernaar onze producten het hele jaar te leveren. De rosékalverhouderij en vleesveehouderij gaan ons aan het hart. Wij zijn constant bezig om onze huidige bijproducten door te ontwikkelen. Zodat u nog meer rendement uit uw bedrijf kunt halen.

Slimme oplossingen

Duynie gaat verder dan alleen het leveren van voer. Door onze jarenlange ervaring in de sector weten wij wat er speelt. Onze medewerkers denken mee over oplossingen en zijn daardoor de ideale gesprekspartner voor de veehouder. Ze geven u advies over de juiste producten voor uw vleesvee en over manieren van opslag. De markt vraagt ons direct te reageren en dat doen we dan ook. Zo bouwen we een langetermijnrelatie met onze klanten op.