Voorkoop Perspulp campagne Dinteloord van start!

maandag 30 april 2018

Vandaag start de voorkoop van Perspulp Dinteloord. De campagne zelf zal half september 2018 starten en duurt tot medio januari 2019.

Perspulp is een smakelijk, energierijk en constant product welke vrijkomt tijdens de verwerking van suikerbieten. Naast een positieve invloed op de droge stof opname wordt de melkproductie en melkeiwit positief gestimuleerd. Perspulp is laag in fosfor en heeft een zeer goede fosfor - VEM verhouding. Het product pas zeer goed in rantsoenen voor melkvee en vleesvee.

De basisprijs van Perspulp is voor deze campagne vastgesteld op €  1,35 /% DS.
Deze prijs geldt tot vrijdag 18 mei 12.00 uur. Dit betreft de brutoprijs excl. kortingen en/of eventuele toeslagen.

Wanneer u Perspulp besteld en het getekende contract binnen 10 dagen getekend retour zendt en in 1e schijf bestelt, ontvangt u van ons nog een extra korting van €  0,02 /% DS. Het complete overzicht van de kortingen en toeslagen vindt u hier.

Om de liquiditeitspositie van melkveehouders te verbeteren kunt u bij Duynie een voerabonnement afsluiten. Wilt u uw liquiditeitspositie ook dit jaar verbeteren maak dan ook gebruik van het Perspulp voerabonnement.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Birger Maes op 058/680540 of 0472/863673 of bij uw Product Manager.

Stel uw pulpvolume voor komend seizoen veilig en bestel snel! Wij bieden u leveringsgarantie, ook voor grote hoeveelheden op 1 dag.

Deel dit bericht

Overige berichten

Contact

Duynie helpt u graag verder.
Bel ons of stuur een e-mail.

Tel: +32 (0)58 68 05 40

 E Supplychain@Duynie.be