Varkensbedrijf Snelvri winnaar Agrafiek 2017

donderdag 14 december 2017

Op dinsdag 5 december heeft Jean Pierre Pollyn een Duynie prijs aan de winnaar van de Agrafiek 2017 uitgereikt. Agrafiek levert met haar awards een positieve bijdrage aan het imago van de agrarische sector. De - al weer 16e editie van de Belgische Agrafiek awards - heeft plaatsgevonden in de imposante Brussel Expo hallen tijdens de Agribex landbouwbeurs.

De awards zijn uitgereikt in drie categorieën te weten: categorie varkens-, melkvee- en loonwerkbedrijf. Nieuw bij deze Agrafiek awards was bovendien de ‘Prijs van de verbreding’, een prijs die bedoeld is om diversificatie in de landbouwproductie te stimuleren.

In de categorie varkenshouderij ging de bekroning deze keer naar Snelvri, het bedrijf van Peter Snels en zijn echtgenote Nadine Vriends, uit Minderhout, provincie Antwerpen. In de bedrijfsfilm kunt u kennismaken met dit varkensbedrijf. Varkensbedrijf Snelvri is ook een klant van Duynie Bvba en voert onder andere Corami, Aardappelstoomschillen, Voorgebakken friet en Ciprostar.

De Duynie prijs die Jean Pierre Pollyn heeft uitgereikt is goed voor een volle vracht Duynie veevoer. Naast het beschikbaar stellen van de prijs voor de categorie varkenshouderij zit Jean Pierre Pollyn al vanaf het begin van de Agrafiek Awards in de jury. De uitreiking is bijgewoond door het hele buitendienst team van Duynie Bvba die tijdens de uitreiking en bezoek aan de Agribex weer veel klanten hebben kunnen spreken.

Duynie Bvba feliciteert de winnaar en de genomineerden van de Agrafiek Awards 2017 en wenst de ondernemers veel succes in de toekomst.

Zie voor meer informatie ook de Agrafiek uitreiking en de overige winnaars ook de publicatie van het Vlaams infocentrum land- en tuinbouw en de website van Agrafiek.
 

Deel dit bericht

Overige berichten

Contact

Duynie helpt u graag verder.
Bel ons of stuur een e-mail.

Tel: +32 (0)58 68 05 40

 E Supplychain@Duynie.be