Duynie Bvba op Libramont 2017

maandag 10 juli 2017

Duynie Bvba is dit jaar opnieuw aanwezig op de Beurs van Libramont. Deze beurs wordt van 28 tot en met 31 juli gehouden. U vindt ons terug op standplaats 99-02, de openingstijden zijn dagelijks van 9.00 uur tot 18.30uur.


Deze innovaties toont Duynie Bvba dit jaar op de beurs:

Slurven


Duynie levert co-producten zoals Draf, Proficorn,  Corngold, Perspulp, Maïs, en Aardappelpersvezels in slurf. Voordelen van uitleveren via slurf, zijn extra opslagmogelijkheden, arbeidsbesparing, perfecte conservering en fermentatie van het product, ook geen lekwater. Steeds meer veehouders kiezen voor deze opslagmethode. Bekijk hier alvast de film.


Voermengsysteem Luc Marlier

De firma’ Manoë en Duynie werken hiervoor samen.  Wij ontwikkelen mengsels op het bedrijf met behulp van een mengwagen die een inhoud heeft van 45 m³.  In deze mengsels combineren we zowel droge als vochtige bijproducten, hierdoor ontstaat er een smakelijk voer met een zeer goede opname.  En dit om uw productiekosten te verlagen en uw productiviteit te verhogen. 

Silo concept

Om vloeibaar voeren met aardappelstoomschillen te stimuleren introduceren wij een speciaal silo concept! Wij realiseren ons dat de aanschaf van een silo een behoorlijke investering is voor de veehouder.

Via het Duynie silo concept willen wij veehouders hierin tegemoet komen. Voor verdere informatie staat wij steeds ter uwe beschikking.

Rudi Smets: 0495 50 07 87
Carl Deleersnyder: 0473 50 11 63
Jean Pierre Pollyn: 0475 83 32 54
Kantoor Veurne: 058 68 05 40

Duynie BVBA
Duynie is gespecialiseerd in hoogwaardige vochtrijke diervoeding die afkomstig is uit de levensmiddelen en bio ethanol industrie. Samen met onze Product Managers kunt u bekijken welk rantsoen het beste bij uw bedrijf past. Onze mensen hebben de nodige kennis in huis over de optimalisering van rantsoenen, voersystemen, opslag van vochtrijke diervoeders en kunnen u meer vertellen over alle innovaties.

Wij verwelkomen u graag op de komende Beurs van Libramont stand 99-02.

Deel dit bericht

Overige berichten

Contact

Duynie helpt u graag verder.
Bel ons of stuur een e-mail.

Tel: +32 (0)58 68 05 40

 E Supplychain@Duynie.be