PERSPULP IN HET MELKVEERANTSOEN

Start voorkoop campagne 2018/19

 

Perspulp

Perspulp is een smakelijk, energierijk en constant product welke vrijkomt tijdens de verwerking van suikerbieten. Naast een positieve invloed op de droge stof opname wordt de melkproductie en melkeiwit positief gestimuleerd. Perspulp is laag in fosfor en heeft een zeer goede fosfor - VEM verhouding. Het product past zeer goed in rantsoenen voor melkvee en vleesvee.

 

Voorverkoop

Op maandag 30 april is de voorverkoop van de Perspulp gestart!

Prijs voor Perspulp op aanvraag.
 

Heeft u interesse in een volume Perspulp neem dan contact op met uw Product Manager of met onze Verkoopbinnendienst via telefoonnummer 058 68 05 40.

 

Flexibiliteit korting / toeslagen

Logistiek gezien is de campagne jaarlijks een uitdaging. Voor een efficiënte planning belonen wij de flexibiliteit van de klant in leveringsmomenten met een korting. Deze korting wordt in de voorkoop vastgelegd. Afhankelijk van de leveringsperiode ontvangt de Perspulp klant een flexibiliteitkorting.

Deze korting kan oplopen tot maar liefst €  0,08 / %DS.

 

 

Voerabonnement

Om u tegemoet te komen in het verbeteren van uw liquiditeitspositie bieden wij het Perspulp Voerabonnement aan. Met dit abonnement is het mogelijk in termijnen te betalen. Door middel van maandelijkse incasso's betaalt u gedurende uw contractperiode gespreid voor uw pulpvolume.

De voordelen van het voerabonnement op een rij:

  • vooraf vastgesteld maandbedrag
  • grip op financiën
  • betere spreiding
  • geen rente betalen
  • positief effect op de liquiditeit

An het einde van de contractperiode vindt een verrekening plaats tussen het verschil van geïncasseerde maandbedragen en definitieve factuurbedragen (gebaseerd op geleverde kg en ds%).

Wanneer u een voerabonnement wilt afsluiten neem dan contact op met uw Product Manager of met Birger Maes bereikbaar via 058 68 05 40.

Stel uw pulpvolume voor komend seizoen veilig en bestel snel! Wij bieden u leveringsgarantie, ook voor grote hoeveelheden op 1 dag.