Melkvee

Op zoek naar het juiste product voor uw melkvee? Ga dan naar onze productselector. Daar vindt u altijd het beste diervoer voor uw dieren. Vloeibaar, steekvast of droog. Eiwitrijk of energierijk.

Direct naar de productselector voor melkvee.

Melkvee

De melkveebedrijven van de toekomst groeien hard; zij hebben groeiende behoefte aan ruwvoer en bijproducten. Dat vraagt om slimme oplossingen; dat vraagt om Duynie. Wij denken mee hoe we de sector het best kunnen helpen. Door nieuwe producten te ontwikkelen of door nieuwe opslagconcepten te introduceren. Ons grote doel: nog beter renderende melkveehouderijen. Wij bieden zekerheid en continuïteit: als een veehouder jaarlijks perspulp van Duynie wil hebben, dan regelen we dat.

Voer met verstand

Onze klanten kunnen van ons op aan. We streven ernaar onze producten het hele jaar te leveren. De melkveehouderij gaat ons aan het hart. Wij zijn constant bezig om onze huidige bijproducten door te ontwikkelen. Zodat u nog meer rendement uit uw bedrijf kunt halen.

Slimme oplossingen

Duynie gaat verder dan alleen het leveren van voer. Door onze jarenlange ervaring in de melkveesector weten wij wat er speelt. Onze medewerkers denken mee over oplossingen en zijn daardoor de ideale gesprekspartner voor de melkveehouder. Ze geven u advies over de juiste producten voor uw melkvee en manieren van opslag. De markt vraagt ons direct te reageren en dat doen we dan ook. Zo bouwen we een langetermijnrelatie met onze klanten op.