Waarom Duynie?

 

Bij Duynie staat uw bedrijf centraal. Alles wat wij doen, staat in het teken van het verbeteren van het resultaat op uw bedrijf. We leveren goede producten en daar zijn we trots op. Maar we gaan verder. We denken met u mee over slimme oplossingen om uw bedrijf gezond te houden, het te laten groeien en te laten renderen. Duynie werkt vanuit drie basisprincipes:

Duynie = resultaatgericht

Onze medewerkers hebben specialistische kennis in huis die u kan helpen om nog slimmer en innovatiever te werken. We adviseren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van efficiënte dier- en veevoeding en het waarborgen van voedselveiligheid.

Duynie = transparant

Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Duynie werkt servicegericht en denkt met u mee. Onze geoliede binnendienst zorgt ervoor dat de door u bestelde producten tijdig verschijnen. Om de kwaliteit en snelheid van de distributie te waarborgen, kiezen wij bewust voor transport met eigen vrachtwagens en eigen chauffeurs. Ook verschaffen wij u altijd actuele informatie over de samenstelling van producten, waar we in ons eigen laboratorium onderzoek naar doen.

Duynie = hoge kwaliteit

Als leverancier van veevoer staat Duynie aan de basis van de voedselketen. We zijn ons bewust van de grote verantwoordelijkheid die dat met zich meebrengt. Daarom voldoen al onze producten aan GMP+2006. Dit certificaat is een belangrijke waarborg voor de productie van veilig en gezond voedsel. Het stelt eisen aan monitoring, kwaliteitsbeheersing, tracking & tracing en crisismanagement.