Duynie levert al meer dan 50 jaar diervoeders bij de Belgische rundvee- en varkensbedrijven. Al generaties lang levert Duynie veilige ingrediënten voor diervoer tegen een uitstekende prijs.  Wij bieden wereldwijd slimme, verantwoorde en duurzame oplossingen die leiden tot betere resultaten.

Duynie is voor producenten van diervoer een betrouwbare en efficiënte leverancier van plantaardige grondstoffen uit de levensmiddelenindustrie. 
 

Over Duynie

Snel, betrouwbaar en flexibel

Wij staan voor resultaatgerichte advisering en snelle, betrouwbare levering. We voelen ons goed bij een persoonlijke benadering en flexibele service. Duynie besteedt veel aandacht aan de voedselveiligheid en kwaliteit van de geleverde producten.

Onze klanten

Wij werken voor varkenshouders, melkveehouders, vleesvleehouders, schapenhouders, geitenhouders en biovergisting in heel Europa.
We zijn gespecialiseerd in hoogwaardige, vochtrijke diervoeding en plantaardige grondstoffen afkomstig uit de levensmiddelenindustrie.

Onderdeel van Royal Cosun

Duynie valt onder de Duynie Holding en behoort tot het internationale concern Royal Cosun, met 3.700 werknemers en een omzet kent van circa 2 miljard euro. Duynie Holding is onder andere actief in Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk, België, Spanje, Portugal, Hongarije, Slowakije en Tsjechië. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Alphen aan den Rijn.