Varkens

Varkens

Duynie draagt bij aan een duurzame en gezonde varkenssector. Door nieuwe producten te ontwikkelen of door nieuwe opslagconcepten te introduceren. Ons grote doel: nog beter renderende varkenshouderijen.

Lees meer
Melkvee

Melkvee

Melkveebedrijven hebben een groeiende behoefte aan ruwvoer en bijproducten. Dat vraagt om slimme oplossingen; dat vraagt om Duynie.Veehouders die kiezen voor Duynie , kiezen voor resultaatgericht advies en betrouwbare service. Wij leveren constant en snel.

Lees meer
Vleesvee

Vleesvee

De veehouderijen van de toekomst groeien hard; zij hebben groeiende behoefte aan ruwvoer en bijproducten. Onze hoogwaardige producten zorgen ervoor dat uw rosékalveren en vleesvee binnen de gewenste tijd het juiste gewicht bereiken.

Lees meer
Geiten/Schapen

Geiten/Schapen

Geiten en schapen zijn selectief; ze pikken de brokjes uit hun voer, waardoor ze geen gebalanceerde maaltijd binnen krijgen. Duynie levert natte bijproducten, waardoor uw dieren gegarandeerd zijn van een juiste voeding.

Lees meer
Tarwegistconcentraat

Tarwegistconcentraat

Ons assortiment kent verschillende soorten tarwegistconcentraat zoals: ProtiWanze, Sastapro, Bergapro en AmyPro. Wilt u weten welk product het best in uw rantsoen past? Neem dan contact met ons op.

Lees meer
Maïsglutenvoer

Maïsglutenvoer

Maïsglutenvoer is een goede krachtvoervervanger mede omdat het product een hoog energie en eiwit gehalte per kg droge stof bevat. Het product heeft een hoog energie (VEM/VEVI) en eiwit (DVE) gehalte per kilogram droge stof. Maïsglutenvoer wordt losgestort (sleufsilo) of in de slurf geleverd. Bekijk de productinformatie van CornGold of Proficorn.

Lees meer
Brouwerijdraf

Brouwerijdraf

Brouwerijdraf bevat een hoge eiwitbestendigheid die op darmniveau verteerd wordt, dit heeft een positief effect op het melkeiwitgehalte. Klik hier voor meer informatie over Traditionele Brouwerijdraf.

Lees meer
Nieuws

Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen van Duynie en haar producten. Klik hier voor de actuele nieuwsitems.

Lees meer

home

Wereldwijd biedt Duynie slimme, duurzame en verantwoorde oplossingen voor gezonde diervoeding en ingrediënten voor diervoer. Wij betrekken onze grondstoffen rechtstreeks uit de levensmiddelenindustrie en garanderen de beste kwaliteit voor een uitstekende prijs. Minstens zo belangrijk vinden wij de voedselveiligheid van onze producten. 

Als het op service aankomt, zijn we uiterst betrouwbaar: Duynie levert constant en snel. Wij denken  bovendien met u mee: we helpen u bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw bedrijf, we zijn flexibel en leveren waar nodig op maat.
 

Perspulp voorverkoop gestart!

Op maandag 6 mei is de voorverkoop van perspulp gestart. Verzeker jezelf van een volume perspulp. Bekijk ook de mogelijkheden op het gebied van voerabonnementen. Lees hier meer >