Duurzaam rendement


Prijs

Co-producten van Duynie Feed bieden voedingswaarde tegen een aantrekkelijke prijs. Het voeren van co-producten draagt bij aan financiële resultaten op korte termijn en continuïteit van het boerenbedrijf op de lange termijn.

Een rekenvoorbeeld 


Rendement

  • Ieder boerenbedrijf is uniek. Iedere veehouder heeft bedrijfsspecifieke doelstellingen en uitdagingen voor bijvoorbeeld voeding, productie en diergezondheid. Wij zetten uw doelen centraal. Zo kunnen we met ons gedegen advies, gebaseerd op specialistische kennis en jarenlange ervaring, u ondersteunen in het realiseren van uw doelstellingen.
  • Duynie Feed streeft naar rantsoenen waarbij het eigen ruwvoer maximaal wordt benut. Co-producten zorgen voor de gewenste aanvullende nutriënten om het rendement op uw bedrijf te optimaliseren. 

Meer informatie over onze services


Marktconcepten

Duynie Feed ziet dat steeds meer afnemers van vlees en melk marktconcepten ontwikkelen. Met deze concepten willen zij een specifieke groep klanten bedienen met een uniek product. Onderdeel van deze concepten is een set voorwaarden voor de wijze waarop melk of vlees wordt geproduceerd. Denk aan dierenwelzijn maar in toenemende mate ook de herkomst van het voer dat koeien en varkens eten.

Andere marktconcepten?

Co-producten bieden talloze kansen om marktconcepten te versterken. Denk aan het sluiten van (regionale) kringlopen en vlees en zuivel met een lagere carbon footprint. Duynie Feed gaat hierover graag in gesprek met veehouders, zuivel- en vleesverwerkers en certificaathouders! Want samen kunnen we zorgen voor een duurzamere voedselketen die bijdraagt aan duurzaam rendement voor veehouders.

De voorwaarden voor deelname aan marktconcepten komen vaak bovenop de eisen die afnemers stellen in hun leveringsvoorwaarden en kwaliteitsborgingsprogramma’s. Denk aan programma’s zoals Ovocom FCA. Uiteraard voldoet Duynie Feed aan de kwaliteitseisen gesteld door Belgische zuivel- en vleesverwerkers.

Neem contact op 

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.