Waarom Duynie Feed?

Een duurzaam resultaat: een beter financieel resultaat voor uw bedrijf, gecombineerd met een positieve bijdrage aan de kringlooplandbouw. Het veevoer van Duynie Feed maakt het mogelijk!

Gedurende meer dan 50 jaar hebben we bewezen kwaliteit te leveren en een positie opgebouwd als marktleider. Naast kwalitatief voer leveren ook onze adviezen, services en innovaties een positieve bijdrage aan uw resultaat!

 Neem contact op!

Service en advies

Om uw bedrijfsvoering te ondersteunen bieden wij verschillende services en adviezen:

  • Nutritioneel advies: onze Productmanagers kunnen het optimale rantsoen voor u berekenen.
  • Silo abonnement: gespreid betalen voor het plaatsen van een silo. Biedt rundveehouders de mogelijkheid om binnen een paar maanden de voerkosten structureel te verlagen!
  • Silo sensor: altijd voldoende voer: Duynie Feed zorgt ervoor dat de silo altijd gevuld is!
  • Aanlevering met truck bagging: biedt een extra opslagmogelijkheid. Ook geschikt voor lagere voersnelheden!
  • Opslag advies: informatie over het reinigen van de silo en meer.

Meer informatie

Betrouwbaar

Duynie Feed bestaat meer dan 50 jaar en heeft in deze periode bewezen kwaliteit te leveren. Het vormt de basis voor de sterke groei die de organisatie heeft doorgemaakt. Duynie Feed is inmiddels een internationale organisatie met vestigingen in heel Europa.

Ons doel is het continu verbeteren van onze bedrijfsvoering. Nieuwe producten worden ontwikkeld door het Research Centre, dat bestaat uit onze afdeling Research, laboratoria, een test locatie en een proeffabriek.

Meer informatie

Kwaliteit

Het veevoer van Duynie Feed voldoet aan de certificering Ovocom FCA. 

Aan de basis van deze certificering ligt een stevig kwaliteitssysteem. Zo worden regelmatig monsters genomen van producten om de nutriëntwaarde te bepalen. Bij sommige producten wordt van iedere vracht het percentage droge stof bepaald.

Het streven naar kwaliteit is verankerd in de organisatie. De inspanningen van het Expertise & Research Centre garanderen de kwaliteit en veiligheid van grondstoffen en veevoeder.

Partner

'Farming is in our DNA'. Duynie Feed is onderdeel van de Nederlandse boerencoöperatie Royal Cosun. In ieder aspect van de organisatie staat hierdoor het belang van boeren voorop, altijd. Veel van onze medewerkers komen uit de agrarische sector. Hierdoor weten we wat voor u als agrarisch ondernemer van belang is. 
 
Deze achtergrond zorgt ervoor dat we verder kijken dan het voer alleen. Innovaties worden ontwikkeld om uw bedrijfsvoering te ondersteunen. Zoals de mogelijkheid om een opslagsilo te plaatsen zonder hoge investeringen. 

Beter financieel resultaat

Het veevoer van Duynie Feed bevat 100% natuurlijke, kwalitatieve voedingstoffen tegen een lagere prijs dan andere soorten veevoer. Het biedt de mogelijkheid om over een langere periode een hoger rendement te realiseren!

Naast een aantrekkelijke kostprijs biedt ons kwalitatieve veevoer de mogelijkheid om een hogere verkoopprijs voor uw producten te realiseren doordat geleverd kan worden voor marktconcepten zoals VLOG-melk.


Bijdrage aan kringlooplandbouw


Bij de verwerking van de gewassen wordt een deel van de plant gebruikt voor levensmiddelen voor mensen, een ander deel vormt voedzaam veevoer. Dit type veevoer wordt ook wel 'co-product' of ‘bijproduct’ genoemd.

Alle waardevolle voedingstoffen uit de plant worden hierdoor optimaal gebruikt. Geen verspilling en een positieve bijdrage aan de kringlooplandbouw!


Meer informatie

Specialist

Duynie Feed is marktleider in co-producten, met een uitgebreid assortiment en een hoge product flexibiliteit.

De samenstelling van onze co-producten is transparant. De plantaardige herkomst, het verwerkingsproces, het is helder wat u voert. Dit is mogelijk doordat wij een nauwe samenwerking hebben met onze leveranciers en gedetailleerd in kaart brengen hoe het verwerkingsproces eruitziet.

De nauwe relaties met onze leveranciers, zorgen voor een zorgvuldige behandeling van co-producten zodat de beste kwaliteit aan u kan worden geleverd.

Duynie Feed is specialist in co-producten!

Regionaal

De gewassen zoals suikerbieten, aardappelen, mais, gerst en tarwe worden hoofdzakelijk geteeld bij u in de regio. Bovendien kijken we iedere dag hoe we rij afstanden zo kort mogelijk kunnen houden, hoe ritten zo efficiënt mogelijk kunnen worden ingedeeld.

Advies welke co-producten voor u interessant zijn?

Neem nu contact op!

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.