Kwaliteit

Duynie Feed bestaat meer dan 50 jaar en heeft in deze periode bewezen kwaliteit te leveren. Duynie Feed is zich bewust van de grote verantwoordelijkheid die het met zich meebrengt om als leverancier van diervoeder aan de basis van de voedselketen te staan.

Gecertificeerd

Het veevoer van Duynie Feed voldoet aan de certificering Ovocom FCA. Deze certificering biedt een belangrijke waarborg voor de productie van veilig en gezond voer. Het stelt eisen aan onder andere monitoring, kwaliteitsbeheersing, tracking & tracing en crisismanagement.

Meer over onze certificering
 

Kwaliteit

Aan de basis van deze certificering ligt een stevig kwaliteitssysteem. Door de inspanningen van ons Expertise & Research centrum garanderen we de kwaliteit en veiligheid van grondstoffen en diervoeders. Gecontroleerd wordt ook of de leveranciers van Duynie Feed aan kwaliteitseisen voldoen en gecertificeerd zijn.

Meer informatie over ons Expertise & Research centrum
 

Nauwe samenwerking met leveranciers


Duynie Feed heeft een nauwe samenwerking met haar leveranciers. Hierdoor is het mogelijk om gedetailleerd in kaart te brengen hoe het verwerkingsproces eruitziet. Deze nauwe samenwerking zorgt voor een zorgvuldige behandeling van co-producten zodat de beste kwaliteit aan u kan worden geleverd.

Regelmatig worden monsters genomen van producten om de nutriëntwaarde te bepalen. Op die manier wordt vastgesteld of de productinformatie nog steeds correct is en al dan niet bijgesteld dient te worden.

Lees meer over onze analyses

Transparante samenstelling

De samenstelling van de co-producten van Duynie is transparant. De herkomst, het verwerkingsproces, het is helder wat u voert.

Het veevoer van Duynie bevat 100% natuurlijke, kwalitatieve voedingstoffen afkomstig van zuivel of gewassen zoals suikerbieten, aardappelen, mais, gerst en tarwe hoofdzakelijk geteeld bij u in de regio.

Bij Duynie Feed weet u wat u koopt!
 

Stel uw vraag aan onze kwaliteitsafdeling

* verplichte velden

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.