Over ons

Bij Duynie Feed zijn we gespecialiseerd in duurzame voeroplossingen. Allemaal gebaseerd op co-producten uit de levensmiddelen-, dranken-, en biobrandstofindustrie. We zijn er trots op dat wij al jaren een betrouwbare veevoerleverancier voor onze klanten zijn. Inmiddels is Duynie Feed op meerdere plekken in Europa te vinden. Medewerkers van Duynie Feed weten wat er in de markt speelt en hebben kennis over de gehele voedselketen. Hierdoor weten we niet alleen wat er bij uw afnemers speelt, maar kunnen we ook grote volumes co-producten veiligstellen van onze leveranciers.

Over Duynie B.V.

Duynie BV is de Belgische divisie van Duynie Feed en de partner voor de inzet van co-producten voor de veehouderij in België. Vanuit ons kantoor in Veurne en ter plaatste op uw bedrijf staat Duynie BV u bij voor al wat co-producten voor u kunnen betekenen.

Waarom kiezen voor Duynie Feed?

We zijn constant op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om meer waarde te creëren voor onze vaste klanten. Duynie Feed begrijpt u als veehouder en uw doelen. Hierdoor zijn we in staat om u te voorzien van geschikte producten, services en oplossingen zodat we samen een duurzaam rendement behalen. Dit alles met een lagere impact voor de omgeving en het milieu en meer waarde voor uw onderneming.

Langetermijnrelatie

Onze klanten zijn ook onze partners. Samen zoeken we naar manieren om uw bedrijfsvoering te verbeteren met behulp van goed veevoer en uitstekende services. We kijken hierbij naar de commerciële kant, maar we vinden de impact op onze omgeving net zo belangrijk. Door duurzaamheid een belangrijke plek te geven binnen onze organisatie, zorgen we dat onze klanten ook op de lange termijn nog rendabel zijn. Hierdoor is uw bedrijf klaar voor de toekomst!

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.