vrijdag 20 maart 2020Update: Duynie Group en Coronavirus

Voor Duynie Group staat de veiligheid en gezondheid van medewerkers, leveranciers, klanten en andere stakeholders voorop.

We houden de ontwikkelingen rond het Coronavirus (COVID-19) daarom nauwlettend in de gaten. Duynie Group beschouwt de richtlijnen en adviezen van de lokale gezondheidsdiensten en WHO als richtinggevend en maakt op basis hiervan beleid. 

Dit betekent dat maatregelen zijn genomen om de risico’s op verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) te vermijden. Denk aan hygiënemaatregelen voor medewerkers, het stimuleren en faciliteren van thuiswerken en vermijden van grootschalige bijeenkomsten. De medewerkers van Duynie Group spannen zich in om de normale bedrijfsprocessen zoveel mogelijk doorgang te laten vinden.

Een crisisteam binnen Duynie Group volgt nauwlettend alle ontwikkelingen. Hierbij wordt actief samengewerkt met het crisisteam van ons moederbedrijf Royal Cosun.

Hieronder een samenvatting van de genomen maatregelen:

Productmanagers en binnendienst zijn gewoon bereikbaar

  • De productmanagers leggen geen bedrijfsbezoeken af. Zij werken vanuit huis en zijn telefonisch bereikbaar voor bestellingen, ondersteuning en vragen.
  • Duynie Feed faciliteert haar medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis te werken. Dit geldt ook voor medewerkers van de binnendienst, orderverwerking en planning. Zij zijn bereikbaar via de normale telefoonnummers.

Bestel zoals u altijd doet.

De voersector is door de overheid aangemerkt als één van de cruciale sectoren binnen de voedselketen. Het team van Duynie Feed spant zich in om co-producten bij u te leveren. U kunt ons helpen door uw bestellingen tijdig (het liefst minimaal 2 dagen van tevoren) door te geven. Dit kan via:

Tot slot

  • Deze maatregelen gelden tot nader bericht. Hou deze website in de gaten voor de meest actuele informatie.
  • Heeft u vragen neem contact op met uw productmanager.
  • Wij rekenen op uw begrip en danken u voor uw medewerking.

https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

 

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.