maandag 4 mei 2020Perspulp en Cigarant® voorverkoop 2020 gestart!

Vandaag is de voorverkoop van Perspulp en Cigarant® van start gegaan. De basisprijs van Perspulp is voor de campagne 2020/2021 vastgesteld op € 1,65 / %DS. De voorkoop met deze notering loopt t/m vrijdag 22 mei 2020.

De basisprijs van Cigarant® is voor de campagne 2020/2021 vastgesteld op € 1,40 / %DS.

Perspulp: energierijk, melkdrijvend, stabiel en smakelijk

Perspulp is al jaren populair als voer voor melkvee, vleesvee en geiten. En terecht! Dit 100% natuurlijke product heeft een constante kwaliteit en is een uitstekende aanvulling op uw ruwvoer. Doordat Perspulp zeer smakelijk is eten herkauwers het graag. Op deze manier krijgen zij zo meer voedingsstoffen binnen. Dit alles levert een bijdrage aan betere groei van vleesvee en bij melkvee draagt het bij aan een hoger melkeiwit en een hogere melkproductie. Perspulp is laag in fosfor en heeft een zeer goede fosfor - VEM verhouding.

Wanneer u perspulp bestelt in de 1e schijf en het getekende contract binnen 10 dagen getekend retour zendt, ontvangt u van ons nog een extra korting van € 0.02/% ds. Het complete overzicht van de kortingen en toeslagen kunt u onderaan vinden bij 'Campagne voorwaarden'.

Om de liquiditeitspositie van melkveehouders te verbeteren is Duynie afgelopen jaren gestart met het voerabonnement. Het voerabonnement is een extra service. Het biedt de mogelijkheid om, zonder rente, gespreid te betalen voor uw leveringen Perspulp of Cigarant®.

Perspulp en Cigarant® wordt vaak in grote volumes besteld, de betaling betekent dus een grote uitgave. Het voerabonnement voorkomt dat u in één keer dit hele bedrag dient af te rekenen.

De voordelen van het voerabonnement samengevat:

  • vooraf vastgesteld maandbedrag
  • grip op uw financiën
  • betere spreiding
  • u betaalt geen rente
  • positief effect op uw liquiditeit

Het afsluiten van het abonnement is volledig kosteloos.

Stel uw pulpvolume voor komend seizoen veilig en bestel snel! Wij bieden u leveringsgarantie, ook voor grote hoeveelheden op 1 dag.

Campagne voorwaarden

Wie contacteren?

Voor meer informatie kunt u terecht bij ons kantoor op het nummer 058 68 05 40, via mail op info@duynie.be of bij onze Product Manager Rudi Smets (0495 50 07 87) of Emmy Geldof (0472 86 36 73).

Bestelformulier 

Info over het voerabonnement

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.