woensdag 4 november 2020Nieuw product varkenshouderij: DuyStarch!

We leven in rare tijden. Ziektedruk plaagt ons zowel als mensen als in onze veestapel.
Dit met desastreuze gevolgen op de prijzen. De effecten zijn helaas van beide kanten voelbaar. De eindproducten van u als varkenshouder, zijnde biggen en vleesvarkens, staan vandaag zéér laag geprijsd. Aan de andere kanten worden voedingsbronnen die moeten aangekocht worden alsmaar duurder. We merken dit zowel in de droge grondstoffen als in de co-producten. Bij deze laatste leidt lagere productie in de levensmiddelenindustrie tot schaarste en dus ook tot hoge prijzen. Duynie blijft echter overtuigd van de meerwaarde van het voeren van vochtrijke nevenstromen en wil in deze uitzonderlijke situatie meedenken met onze klant. We doen hierbij wat mogelijk is om deze te ondersteunen. Daarom heeft Duynie beslist een nieuw co-product in de markt te zetten.. We stellen u graag voor aan onze DuyStarch.

 

Zoals te zien is in de technische fiche gaat het om een energierijke stroom, met name een geraffineerd wit tarwezetmeel met 35% droge stof en 99% zetmeel op droge stof basis. Wij hebben dit product specifiek geselecteerd omdat het vandaag zeer lastig is om zetmeelrijke co-producten, denk maar aan aardappelnevenstromen of tarwezetmeel, te krijgen aan een competitieve prijs. Voor meer info omtrent de prijs raden wij u aan onze Product Manager varkens te contacteren. Hou rekening, bij het rekenen van uw rantsoen, met het feit dat het product zuiver en smakelijk is en dat het in een tank of bunker met roerwerk dient opgeslagen te worden. Wij hopen met dit aanbod te kunnen tegemoet komen aan de wensen van onze klanten. Met dit product willen wij een meerwaarde bieden in deze bijzonderen tijden. Onze vertegenwoordiger voor de varkenshouderij is altijd bereikbaar voor verdere uitleg of vragen en zal u graag te woord staan.

Contacteer onze Product Manager varkens hieronder!

Priscilla Himpe

p.himpe@duynie.be

Tel. 0474 41 76 51

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.