DuyFeed Protein Pass

Steekvast, Rosé / Vleesvee, Melkvee, Geiten / Schapen, Eiwitrijk, DuyFeed
Etikettering aanvullend diervoer
Productvorm steekvast
pH <4.5
Houdbaarheid 3 maanden, mits goed ingekuild
Opslag losgestort in sleufsilo of kuilplaat of in slurf

Dankzij de DuyFeed formule kunnen vloeibare voeders, zoals tarwegistconcentraat en aardappelstoomschillen, losgestort of in slurf geleverd worden. Iedere veehouder kan met dit concept profiteren van de voordelen van vloeibare voeders.

DuyFeed Protein pass is een mengsel bestaande uit tarwegistconcentraat, stro, palmpitmeel, erwtenhullen, moutkiemen, bestendig koolzaad en bestendig soja.

Eigenschappen

DuyFeed Protein Pass is een smakelijk, eiwitrijk mengsel. DuyFeed Protein Pass is een goed mengsel voor rantsoenen waar behoefte is aan eiwit zoals rantsoenen met een groot aandeel snijmais. Met DuyFeed Protein Pass kunnen droge eiwitrijke grondstoffen zoals soja gedeeltelijk vervangen worden waardoor u uw voerkosten kunt verlagen.  

Adviezen opslag, gebruik en houdbaarheid

DuyFeed Protein Pass wordt los gestort waarna het ingekuild dient te worden. De toplaag van de kuil dient vlak te worden gemaakt en luchtdicht te worden afgedekt. Dit kan met plastic en wat verzwaring om de kuil te belasten. De houdbaarheid van het product is enkele maanden, onder de voorwaarde, dat het goed, hygiënisch en luchtdicht ingekuild is. Bij goed inkuilen zal het product van nature verzuren (pH <4,5) en daarmee goed geconserveerd zijn. De vorming van mogelijke schadelijke microbiologische contaminaties wordt bij deze zuurgraad voorkomen. Tevens is er aan DuyFeed propionzuur toegevoegd. Propionzuur versnelt de conservering en draagt daardoor bij aan een goede bewaring.

Leveringscondities

  • losgestort of in slurf
  • verkoop op basis van prijs per 1000 kg
  • Levering geschiedt volgens de algemene verkoopvoorwaarden van Duynie: www.duynie.nl/leveringsvoorwaarden

Productspecificaties

Droge stof
501 g
Ruw eiwit
289 g
Ruw vet
48 g
Ruwe celstof
160 g
Ruw as
66 g
Zetmeel (tot)
32 g
Bestendig Zetmeel
4 g
Suiker
87 g
Calcium (Ca)
3,7 g
Fosfor (P)
7,4 g
Magnesium (Mg)
3,0 g
Natrium (Na)
4,4 g
Kalium (K)
15,7 g
Chloride (Cl)
3,3 g
D.v. Methionine H
3,6 g
D.v. Lysine H
10,2 g
VEM
1059
VEVI
1122
DVE 2007
189 g
OEB 2007
40 g
OEB2 2007
22 g
FOSp
487 g
FOSp2/FOSp
0,48 g
Structuurwaarde
0,3

Laatste wijziging 24-06-2021

Bovenstaande gegevens zijn gemiddelde waarden. Wijzigingen in productsamenstelling voorbehouden.

Bestellen  Download PDF

Vind uw lokale productmanager

Wilt u contact opnemen met uw regionale Product Manager? Bekijk dan onze landkaart onderaan de contactpagina en selecteer uw provincie.

Ga naar de contactpagina

Wij gebruiken functionele, analytische en marketing cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.